Stari Grad na Hvaru, Jankovac na Papuku, Komiža i Ludbreg mjesta su koje obrađuje serija od četiri epizode "Starogradske priče i legende". Svako mjesto ima svoju povijesnu priču, ali i priču protkanu raznim legendama. O odnosu povijesnog i mitskog, specifičnostima nastanka pojedinih mjesta, o znamenitostima i glasovitim osobama koje baštine tradiciju, o površnom tumačenju prošlosti, o komercijalizaciji vjere i mnogo čemu drugome, govore stručnjaci i laici u epizodama: 1. HVARSKI TRIPTIH, 2. LAŽNI PORTRET, 3. DRUGA FALKUŠA i 4. CENTRUM MUNDI.

Bilo je na kanalima:

HTV4  HTV1  HTV2  

PREPORUKE
  • Megaspeed (2014)

    image
    "MegaSpeed" vodi gledatelje u svijet neustrašivih vozača koji su spremni na sve kako bi iskusili adrenalin koji im donosi vožnja ekstremnim brzinama.
  • Paleta

    image
    "Paleta" je emisija Radio-televizije Vojvodine. U pitanju je izbor iz sadržaja koje pripremaju redakcije Televizije na jezicima nacionalnih zajednica. Da bismo se...
  • Da sam ja neko

    image
    Autorska emisija Rade Đurić poručuje nam da smo smi mi “neko” i predstavlja ljude koji mogu poslužiti kao inspiracija svima, čije priče će ih podstaći na...
  • Wissen vor acht - Zukunft (2011)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.