Barnaby Metschurat

actor

Ditëlindje: 1974

Aktor:

 1. ...
  Kaspar Riedel
 2. 2. Otomo (1999), Film
  ...
  Rolf
 3. ...
  Tobias
 4. 4. Solino (2002), Film
  ...
  Gigi
 5. ...
  Julian
 6. 6. Kometen (2005), Film
  ...
  David Paschke
 7. ...
  Philipp Heine
 8. ...
  Leo Falckenstein
 9. ...
  Jan
 10. ...
  Arno Petroff
 11. ...
  Rio - Junkie
 12. ...
  Harald von Bohlen und Halbach
 13. ...
  Patrick
 14. ...
  Leander
 15. 15. Doc Meets Dorf (2013), seriale
  ...
  Dr. Baran
 16. ...
  Jan
 17. ...
  Rocko
 18. 18. 1864 (2014), seriale
  ...
  Den Røde Prins
 19. 19. Zorn (2014), seriale
  ...
  Jan Czernyk
 20. ...
  Frederik
 21. ...
  Thomas Ritter
 22. ...
  Joseph Goebbels
 23. ...
  Frankie
 24. ...
  Albert Göring
 25. ...
  Georg Röver
 26. ...
  Rupert
 27. 27. Dschermeni (2017), seriale
  ...
  Markus Glösser
 28. 28. Hey Bunny (2017), Film
 29. ...
  Carl
 30. ...
  Rupert
 31. 31. Agjentja (2019), Film
  ...
  Operative #4
 32. ...
  Rupert
 33. ...
  Sascha
 34. ...
  Scholz
 35. ...
  Lars Eckert
 36. ...
  Frankie
 37. ...
  Rupert
 38. ...
  Jonas Mankus
 39. ...
  Rupert
 40. ...
  Markus Paounoff
 41. ...
  Hugo Marquardt
 42. ...
  Rupert
 43. ...
  Rupert
 44. ...
  Rupert
 45. ...
  Rupert
 46. 46. Salade grecque (2023), seriale
  ...
  Tobias

Regjia:

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.