Simon Barrett

actor

Aktor:

 1. ...
  Matt Carson
 2. ...
  Olsen
 3. ...
  Tiger Mask
 4. 5. VHS (2012), Film
  ...
  Steve
 5. 6. V.H.S.2 (2013), Film
  ...
  Steve
 6. ...
  BJ
 7. ...
  Assassin's Employer
 8. ...
  Compound Soldier
 9. ...
  Interview Subject
 10. ...
  Producer #2

Regjia:

 1. 1. V.H.S.2 (2013), Film
 2. 2. Seanca (2021), Film
 3. 3. V/H/S/94 (2021), Film

Skenaristi:

 1. ...
  (writer)
 2. 7. VHS (2012), Film
 3. 8. V.H.S.2 (2013), Film
 4. 9. Miku (2014), Film
 5. 11. Temple (2017), Film
  ...
  (written by)
 6. 12. Seanca (2021), Film
 7. 13. V/H/S/94 (2021), Film
 8. ...
  (screenplay by)

Regjisori:

 1. ...
  co-producer
 2. ...
  co-producer
 3. 5. VHS (2012), Film
  ...
  segment producer
 4. 6. V.H.S.2 (2013), Film
  ...
  executive producer
 5. 7. Miku (2014), Film
  ...
  executive producer
 6. ...
  co-producer
 7. ...
  executive producer

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.