Sigi Zimmerschied

actor

Ditëlindje: 1953

Aktor:

 1. 1. Nachtlinie (2007), seriale
  ...
  Self
 2. ...
  Flecklbauer
 3. ...
  Konditor Schneider
 4. ...
  Pfarrer Josef
 5. ...
  Matthias Berner
 6. ...
  Vinzenz Huber
 7. ...
  Robert Hansen
 8. ...
  Sepp
 9. ...
  Moratschek
 10. ...
  Hotelier Aubacher
 11. ...
  Otto Hauser
 12. ...
  Gustl
 13. ...
  Dienststellenleiter Moratschek
 14. ...
  Dienststellenleiter Moratschek
 15. ...
  Herr Moratschek
 16. ...
  Umweltminister
 17. ...
  Wimmer
 18. ...
  Dienststellenleiter Moratschek
 19. ...
  Kreuzeder
 20. ...
  Dienststellenleiter Moratscheck
 21. ...
  Dienststellenleiter Moratscheck
 22. ...
  Michael Reiser

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.