Monica Vitti

actor

Ditëlindje: 1931

Aktor:

 1. ...
  Luisa Panetti
 2. ...
  Ofelia Granelli
 3. 3. Aventura (1960), Film
  ...
  Claudia
 4. ...
  Valentina Gherardini
 5. 5. Eklipsi (1962), Film
  ...
  Vittoria
 6. ...
  Eleanore Falsen
 7. ...
  Giuliana
 8. ...
  Giovanna
 9. ...
  Modesty Blaise
 10. ...
  Sabina
 11. ...
  La Baronne
 12. ...
  Boccadoro
 13. ...
  Giuliana
 14. ...
  Assunta Patanè
 15. ...
  Raffaella Macchiavelli
 16. ...
  Adelaide Ciafrocchi
 17. ...
  Maria Sarti / Ninì Tirabusciò
 18. ...
  Orchestra Member Zoe Annunziata Teresa Alberta Eli
 19. ...
  Isolina Pantò
 20. ...
  Giorgia
 21. 22. Star Dust (1973), Film
  ...
  Dea Dani
 22. ...
  Teresa Numa
 23. 24. La Tosca (1973), Film
  ...
  Floria Tosca
 24. 25. Milleluci (1974), seriale
  ...
  Self (archive footage)
 25. ...
  Tina Candela
 26. ...
  Lisa Stefani
 27. ...
  Miele
 28. ...
  Armanda Lia
 29. 31. My Loves (1978), Film
  ...
  Anna Lisa Bianchi
 30. ...
  Valentina Contarini
 31. ...
  Maria Barone
 32. ...
  The Queen
 33. ...
  Luisa
 34. ...
  Lucia
 35. ...
  Flaminia
 36. ...
  Livia Bonetti
 37. ...
  Renata Adorni / Grazia Siriani
 38. 41. Flirt (1983), Film
  ...
  Laura
 39. ...
  Self (archive footage)
 40. 43. 1960 (2010), Film
  ...
  Self (archive footage)
 41. ...
  Self (archive footage)
 42. ...
  Self (archive footage)

Skenaristi:

 1. 1. Flirt (1983), Film
  ...
  (writer)

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.