poster

Valeria

Valeria (2008)

Telenovelë | Venezuelë, Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion
Vlerësimi i përdoruesit: 2.3/10
(3 Voto)

EPISODI: 171

PëRMBLEDHJE

Leopoldo govori Miroslavi da će biti tužilac na njezinu suđenju. Miroslava govori Valeriji i Leopoldu da ne žali ni za čim, da nije pobijeđena i da neće stati dok ih ne vidi mrtve. Miroslava počinje govoriti besmislice. Uvjerena je da je ona Valeria. María Inmaculada uvjerava Julia da su je Hilda i Ana Lucía udarile kako bi im pokazala da će ostati u kući koliko god poželi. Sin Ane Lucíje je kršten. Valeria mu je kuma, a kao iznenađenje Ana Lucía i Isidro odluče da bi Leopoldo trebao biti kum. Guillermo govori Angeli da se želi oženiti njome. Ona ga moli da joj da vremena. Angela ništa ne zamjera Ani Luciji i Isidru i nada se da će se zaljubiti u Guillerma. Valeria i Leopoldo razgovaraju na krštenju. Marćia Inmaculada ih pokušava razdvojiti, ali ne uspijeva.
Lolita je prebačena u ženski zatvor. Prije toga Agripina je posjećuje i govori joj da će uvijek biti uz nju, ali Lolita je odbija i govori joj da je ne posjećuje jer neće pristati da je vidi. Osvaldo Arizmendi preporuča Agripini da je neko vrijeme ne posjećuje. Leopoldo govori Valeriji da je voli više nego ikada i moli je za novu priliku.

Fotot

Valeria 01Valeria 02Valeria 03Valeria 04Valeria 05Valeria 06Valeria 07Valeria 08Valeria 09Valeria 10Valeria 11Valeria 12Valeria 13Valeria 14

Rishikime


Ska rishikime

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.