poster

Dom iz snova

Dom iz snova (2017)

Magazine | Croatia

Where to watch
Show not available in country
User rating: 7.8/10
(4 votes)

SEASON: 1

EPISODE: 8

SYNOPSIS

Priča o ljubavi i povezanosti, priča je o Marti Mihić, samohranoj majci i njenom sinu Miroslavu koji je dijete s posebnim potrebama. Miroslav pohađa trogodišnju školu za pomoćnog grafičara u Centru za odgoj i obrazovanje Dubrava te ondje Miroslav boravi preko tjedna, a vikende provodi s majkom. Ja mislim da sam kao i svi drugi. Mislim da sam odbra osoba - govori Miroslav koji je zbog oštećenja pri porodu postao 80-postotni invalid. Miroslav je talentiran za glazbu, a njegova majka tvrdi kako tu ljubav naslijedio od pokojnog oca. Miroslav svira harmoniku, klavir, pjevao je nekada u dječjem zboru, a sada pjeva povremeno u crkvenom zboru. Marta i Miroslav žive u skromnim uvjetima, od male mirovine i dječjeg doplatka, i u stanu od 35 kvadrata kojemu je naočigled potrebna renovacija. Dnevna soba je ujedno i spavaća soba gospođe Marte, i puna je vlage. Veliki problem je i šupa, zapravo nadstrešnica koja služi kao odlagalište za drva, no ona je u raspadnutom stanju te prepuna i s brojnim drugim nepotrebnim stvarima, kojih se vlasnica želi riješiti. Ulaz u kupaonicu nema vrata, on je jako uzak te se kroz njega jedva prođe, umivaonika nema, kuhinja je jako mala sa starom pećnicom i sudoperom koji su u jako lošem stanju, a frižider stoji u dnevnom boravku koji je ujedno i Martina spavaća soba.
Sve ono što će ekipa Doma iz snova detektirati kao problem, probat će i riješiti u samo nekoliko dana, a kako će im to poći za rukom, tko će im sve u tome pomoći, koja sve iznenađenja ih očekuju te kako će u konačnici izgledati dom obitelji Mihić, saznat ćemo u još jednom emotivnom izdanju ove humanitarne emisije.

Photos

Dom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snova

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Internationales

    image
  • Objectif Monde L'hebdo

    image
  • Littoral

    image
  • Entertainment News On 5

    image
    A daily round-up of showbiz news and gossip from around the world, focusing on celebrities, movies, music and entertainment.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.