poster

Dom iz snova

Dom iz snova (2017)

Magazine | Croatia

Where to watch
Show not available in country
User rating: 6/10

SEASON: 1

EPISODE: 7

SYNOPSIS

'Dom iz snova' donosi živopisne priče ljudi koji su prošli teška razdoblja, gubitke, boli te koji u svojoj neimaštini nisu bili nikada u prilici ulagati u svoje kuće, stanove, renovacije. Upravo će im ova emisija dati priliku za novi početak, a ekipa majstora, građevinara i stručnjaka predvođena voditeljem i dizajnerom Samirom Šećerkadićem dat će sve od sebe da ovim obiteljima otvore vrata doma o kojem su dugo maštali. Renata Končić Minea će se pobrinuti da dobro upoznamo obitelji, kojima je kamera Doma iz snova ušla u dom, ali i koja će zabilježiti svaku srušenu ciglu, podignuti novi zid, postavljeni krov, zamijenjen prozor, kao i sve ostale radove koje će biti potrebno napraviti da bi se napravila kvalitetna transformacija nečijeg kućanstva.

Photos

Dom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snova

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.