poster

Survivor

Survivor (2022)

Reality show | Croatia

Where to watch
Show not available in country
User rating: 5.5/10
(2 votes)

SEASON: 1

EPISODE: 36

SYNOPSIS

Nakon potrage za kandidatima koji su spremni napustit sve blagodati suvremenog života i zamijeniti ih boravkom u divljini, u "Survivor" stiže dvadeset različitih kandidata iz regije koji će u potrazi za avanturom života i sa željom da usvoje nova znanja ispitati svoje psihičke i fizičke granice u showu koji donosi brojne preokrete i iznenađenja!
S ciljem da dođu do samoga kraja, kandidati će na izoliranom tropskom otoku u Dominikanskoj Republici pokušati nadmudriti i nadigrati jedni druge kako bi što dulje izdržali u natjecanju, a na nepoznatom teritoriju bez osnovnih elemenata komfora bit će prepušteni samima sebi. Dvadeset odvažnih kandidata bit će podijeljeni u dva tima koji će biti podvrgnuti istim uvjetima i pravilima, a gledatelji će iskusiti najveće televizijsko uzbuđenje prateći napete izazove kandidata te njihovu prilagodbu nemilosrdnim okolnostima i promjenama na otoku.

Photos

SurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivor

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Storage Hunters UK (2014)

    image
    Presenter and auctioneer Sean Kelly travels the length and breadth of the UK to unearth the hidden treasures of the country's mysterious lock-ups and garages.
  • 10 Years Younger in 10 Days (2009)

    image
    Each episode a couple will go through a complete makeover, with the goal for each being to look 10 years younger.
  • Find It Fix It Flog It (2016)

    image
    Henry Cole and Simon O'Brien travel across the UK to find unique items lost in people's homes to fix up for a profit.
  • Buying Alaska (2012)

    image
    Buying Alaska proves that forgoing basic amenities is a reasonable tradeoff when it comes to breathtaking views and stunning wild surroundings that you can't find...
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.