poster

Survivor

Survivor (2022)

Reality show | Croatia

Where to watch
Show not available in country
User rating: 8.1/10
(39 votes)

Nakon potrage za kandidatima koji su spremni upustiti se u avanturu života i iskušati vlastite granice izdržljivosti, Nova TV uskoro na male ekrane donosi zabavno natjecateljski show Survivor koji je diljem svijeta poznat kao jedan od najuspješnijih televizijskih formata okrunjen prestižnom nagradom Emmy. Prepun iznenađenja i preokreta, Survivor je show koji gledateljima pruža najveće televizijsko uzbuđenje, a temelji se na napetim izazovima iskušenja i izdržljivosti u kojima samo najspremniji mogu opstati!
Odvažni i pustolovni kandidati blagodati modernog života zamijenit će boravkom na egzotičnoj i prekrasnoj Dominikanskoj Republici gdje će ispitati svoje fizičke i psihičke granice, a neki od zadataka s kojima će se svakodnevno suočavati bit će pribavljanje vode i hrane za svoje oskudne obroke te stvaranje vlastitog skloništa. Iako će u show doći kao stranci, kandidati će biti prisiljeni udružiti se i upotrijebiti svoju kolektivnu inteligenciju kako bi preživljavanje bez ikakvih suvremenih pogodnosti učinili malo lakšim. Na mikro lokaciji koja je izolirana od ostatka svijeta, kandidati će se svakodnevno suočavati sa zahtjevnim izazovima koji će testirati široki spektar njihovih fizičkih i mentalnih sposobnosti. Plivanje, trčanje, testovi izdržljivosti i rješavanje zagonetki samo su neki od intenzivnih zadataka koji će zahtijevati fokus i potpunu predanost kandidata, a sve s ciljem da steknu imunitet koji ih štiti od eliminacije, ali i osvoje nagrade koje mogu znatno olakšati njihov boravak na otoku.
Izloženi surovim uvjetima na nepoznatom terenu s minimalnim sredstvima za život, kandidati će nastojati nadmudriti, nadigrati i nadmašiti jedni druge kako bi izbjegli eliminaciju, a ključni faktori za uspjeh su motivacija, snaga i izdržljivost. No, samo oni kandidati koji su spremni nadmašiti sami sebe mogu osigurati vlastiti opstanak, pobjedu i novčanu nagradu u igri iskušenja koju donosi Survivor.

RECOMMENDATIONS
  • Love Your Garden (2011)

    image
    Alan Titchmarsh and his team of experts travel the country to find the dream gardens we'd all like to have. Meeting the colourful characters that create these...
  • The Only Way Is Essex (2010)

    image
    The Only Way is Essex is the stand-out, smash hit entertainment series that follows the lives of a glamorous cast as they go about their lives in the county of...
  • Vanderpump Rules (2013)

    image
    Best known as one of The Real Housewives of Beverly Hills, Lisa Vanderpump opens the salacious kitchen doors of her exclusive Hollywood restaurant and lounge,...
  • Storage Hunters UK (2014)

    image
    Presenter and auctioneer Sean Kelly travels the length and breadth of the UK to unearth the hidden treasures of the country's mysterious lock-ups and garages.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.