poster

Špica, riva, korzo

Špica, riva, korzo (2017)

News | Croatia

Where to watch
Show not available in country

Nova tjedna mozaično-informativna emisija Špica, riva, korzo subotom od 12.30 do 14.00 izravno iz Bogovićeve ulice u Zagrebu s Martinom Validžić i Danijelom Despotom vodi gledatelje u središte društvenoga života u pet hrvatskih gradova.
Svake subote u isto vrijeme HRT-ovi reporteri, poznati po svojoj neposrednosti i osobnosti, javljat će se iz gradskih središta prenoseći atmosferu života subotom u cijeloj Hrvatskoj. Urednici najavljuju opuštene i pomalo neformalne razgovore iz studija kao i stalnu komunikaciju s prolaznicima, a bit će tu i scena iza kamere jer će voditelji razgovarati i s kamermanima i ekipom u režiji.
U zagrebačkoj Bogovićevoj ulici očekuju se i glazbenici, plesači, žongleri...
U rubrici Gastro kutak reporter Frano Ridjan s poznatim osobama uživo sa zagrebačkoga Dolca predložit će i demonstrirati kuhanje brzoga ručka za sve one koji subotom malo duže ostanu na špici pa u zadnji čas moraju smisliti subotnji ručak. Sudar svjetova su reportaže u kojima Andrea Buča spaja svjetove tradicije i suvremenih trendova. U rubrici Ljepota iz kuhinje predstavit ćemo recepte i trikove kako napraviti kozmetiku ili zdravi pripravak u kućnoj radinosti, a demonstrator će biti osobni trener i savjetnik u prehrani Jurica Grosinger.

RECOMMENDATIONS
  • Talking Movies (1999)

    image
    Talking Movies' weekly report in which Tom Brook and his team explore the world of cinema interviewing major stars and directors as well as exploring the very...
  • BBC News (1997)

    image
    The BBC's 24 hour news service, also seen overnight on BBC One.
  • Africa Matters

    image
    Every week, Africa Matters will bring you the untold, under-reported stories from across the continent and we'll also unpack the issues that matter to Africans.
  • Newsnight (1980)

    image
    Serious news reports, analysis and no-holds-barred interviews with leading politicians and public figures.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.