poster

S Tamarom u akciji

S Tamarom u akciji (2016)

Serbia

Where to watch
Show not available in country
User rating: 10/10
(7 votes)

Zaštitno lice emisije je Tamara Grujić, sada i u ulozi producenta. Kroz dvanaest TV epizoda, ona i njen tim pomoćiće našim sunarodnicima sa severa Kosova i Metohije da imaju bolje uslove za život.

"Prve epizode posvećene su porodicama koje žive na teritoriji opština Zvečan, Leposavić, Kosovska Mitrovica i Zubin potok. Iako se koncept oslanja na format serijala koji sam ranije radila, potrudili smo se da ovoga puta učinimo još više i bolje za one kojima pomažemo. Svaka epizoda upotpunjena je i segmentima koji će nas sve podsetiti na istorijske vrednosti i prirodne lepote ovog dela Srbije, na uslove i način života mladih i naravno - na sve nedaće sa kojima se suočavaju.", poverava Tamara Grujić, autorka i producent emisije "S Tamarom u akciji".

Tamara Grujić: "Zahvaljujući izuzetnim saradnicima koje sam odabrala i kompanijama koje su velikodušno sponzorisale ovaj, pre svega humanitarni projekat, bili smo u mogućnosti da prihvatimo i neverovatne građevinske uslove. Imamo i sreće - vreme ide na ruku našim građevinarima, izbegli smo snegove i veliku hladnoću (za sada). Uspeli smo i u nameri da uključimo što više lokalnih firmi u ovaj naš poduhvat - od izvođača radova, majstora, do angažovanja raznih institucija i organizacija sa severa Kosova i Metohije."

Emisiju "S Tamarom u akciji" realizuje "Triangl produkcija", koju je autorka osnovala sa svojim suprugom. Pored iskusnih stručnjaka i profesionalaca iz oblasti arhitekture i građevinarstva, ekipu saradnika su umećem i talentima upotpunili Slavimir Stojanović, renomirani grafički dizajner i Rambo Amadeus, avangardni muzički umetnik.

Verujući iskreno i duboko u ono što je naumila kao i u sve partnere i saradnike, Tamara Grujić poručuje: "Od 11. marta, petkom u 21 sat na Prvom programu RTS-a, gledajte emisiju "S Tamarom u akciji". Obećavamo vam TV serijal sa pregršt nezaboravnih, životnih priča koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim!"

TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.