poster

Animatik

Animatik (2012)

Croatia

Where to watch
Show not available in country
User rating: 1/10

Animatik je emisija u produkciji Hrvatske televizije koja se u svojoj četvrtoj sezoni emitira svake druge srijede u večernjem terminu na Trećem programu HTV-a. Kao i dosad, emisija je posvećena umjetničkim kratkometražnim, ali i dugometražnim animiranim filmovima hrvatskih i inozemnih autora koji se prikazuju u cijelosti.

Animatik, također, kroz priloge i razgovore s gostima u studiju tematizira pojedine aspekte rada na animiranom filmu prikazujući i nova i klasična djela hrvatske i svjetske animacije. Cilj je emisije redovito prikazivati animirane filmove u kontekstu teme kako bi gledatelji imali prigodu vidjeti ove naslove u njihovu punom trajanju. U Animatiku kroz priloge i studijske razgovore sudjeluju autori animiranih filmova, članovi filmskih ekipa, filmski kritičari i filmolozi te organizatori festivala na kojima se prikazuju animirani filmovi, i to ovisno o središnjoj temi emisije. Emisija se redovito emitira od rujna 2012. godine.

TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.