poster

Čudonija

MUDDLE EARTH (2010)


Where to watch
Show not available in country

Crtana komična serija namijenjena djeci između 6 i 12 godina donosi neobične doživljaje stanovnika Čudonije. Gdje biste mogli naći tri mjeseca, lebdeće jezero i miomirisnu močvaru u kojoj žive ružičaste smrdljive svinje i eksplodirajuće žabe? Naravno, u Čudoniji! Naopaki svijet pun nesposobnih čarobnjaka, heroja ratnika, goblina, satova koji pričaju, vilenjaka, sarkastičnih papigica, priglupih orkova i spletkarskih vila. Upoznajte Novog, optimističnog mladog goblina iz Malog brda. Novi je u potrazi za pustolovinom i želi postati velikim čarobnjakom. Želi da ga podučava najbolji (te ujedno i jedini) čarobnjak u Čudoniji - Randalf Mudri. Pripremite se na veliku borbu sila dobra, zla i relativno ispravnoga.

Serija je temeljena na čarobnom i ilustrativnom stilu originalnih knjiga te u svakoj epizodi imamo priliku pratiti ovaj dvojac kako odlazi u nemoguće i nevjerojatno apsurdne junačke potrage nakon kojih se vraća u svoju brod-kuću na prekrasnom Začaranom jezeru. Problem je u tome što Randalf zapravo nije toliko dobar čarobnjak pa njegove pustolovine nikada ne idu baš kako je planirao. Zajedno s njihovim odanim prijateljima papigom Veronikom i orkom Norbertom pokušava ispraviti nepravde u Čudoniji. Kovanice koje bježe, plešuće cipele, voće s opasnim ugrizom, stampedo ružičastih i smrdljivih svinja - to su samo neke od nedaća s kojim se ova družina mora nositi ako želi Čudoniju dovesti u red.
Čudonija je mjesto gdje se svašta može dogoditi - a često to i jest slučaj!

"Čudonija" je knjiga za djecu autora Paula Stewarta i Chrisa Riddella, po uzoru na "Gospodara prstenova". Objavljena je 2003. godine.

RECOMMENDATIONS
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.