poster

Kad srce zatreperi

Herzflimmern: die Klinik am See (2011)

Drama | Germany

Where to watch
Show not available in country
Rating: 5.9/10
User rating: 10/10

Nova njemačka serija "Kad srce zatreperi" vodi nas u uzbudljivi svijet klinike smještene uz romantično jezero u fiktivnom gradu Sonnenbergu u bavarskim Alpama. Tu se ekipa vrsnih liječnika, savjesnih medicinskih sestara i bolničara skrbi za svoje pacijente. Usto se svi oni dakako suočavaju i sa svakodnevnim problemima, ljubavnim jadima i obiteljskim neprilikama. U središtu zbivanja je obitelj kardiologinje prof. dr. Johanne Lindner koja je kao ravnateljica klinike odgovorna za sve što se događa na klinici. Sa svojim mužem Thomasom koji radi na Savezom ustavnom sudu u Leipzigu prevladava teškoće suvremenog obiteljskog života. Njezin sin Markus, ambiciozni mladi liječnik treba se vjenčati sa svojom kolegicom dr. Marie Egger. Bivša medicinska sestra završila je studij medicine u Münchenu i vraća se kao pomoćna liječnica na kliniku u Sonnenbergu. Medicinske sestre Karen i Henriette posebno se raduju povratku svoje bivše kolegice i njezinu vjenčanju. Tu su još glavna sestra Ursula i medicinski tehničar Mesut Acar kojeg svi vole zbog njegove dobroćudnosti i čestitosti.

RECOMMENDATIONS
  • Euphoria (2019)

    image
    A look at life for a group of high school students as they grapple with issues of drugs, sex, and violence.
  • Billions (2016)

    image
    U.S. Attorney Chuck Rhoades goes after hedge fund king, Bobby "Axe" Axelrod in a battle between two powerful New York figures.
  • Mildred Pierce (2011)

    image
    Glendale, California, 1931: Mildred Pierce, a young mother with a talent for baking, is left a "grass widow" after throwing her husband, Bert, out of the house....
  • Call the Midwife (2012)

    image
    Based on the memoirs of Jennifer Worth; the story follows twenty-two year old Jenny, who in 1957 leaves her comfortable home to become a midwife in London's East...
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.