poster

Ekovizija

Ekovizija

Environment, Magazine | Montenegro

Where to watch
Show not available in country

Emisija Ekovizija je magazinskog tipa i podrazumeva intervjue sa kreatorima politika iz ove oblasti u Crnoj Gori, međunarodnim i nezavisnim ekspertima. U svakoj emisiji će se emitovati i specijalne istraživačke priče o aktuelnim temama i obilaziti lokacije označene kao "crne ekološke tačke" i one na kojima se dešavaju ekološki incidenti. Redakcija za ekologiju će javnost obavještavati o akutnim ekološkim problemima, velikim i skupim projektima koji su u začetku ili se tek očekuje njihovo pokretanje. Tražićemo odgovore nadležnih, pratićemo NVO sektor koji se bavi zaštitom životne sredine i promovisati svjetski aktuelne ideje i inicijative. Posebna rubrika predstavljaće crnogorsku floru i faunu, od svjetskih stručnjaka okarakterisanu kao blago od izuzetnog značaja.

RECOMMENDATIONS
  • Magic Picks Of The Week

    image
    Join Eloise Carr for throwbacks, personal faves and legends in the Picks of the Week.
  • Entertainment News On 5

    image
    A daily round-up of showbiz news and gossip from around the world, focusing on celebrities, movies, music and entertainment.
  • UEFA Champions League Magazine

    image
    The latest news and updates from the UEFA Champions League.
  • The Minute

    image
    A magazine show that takes a closer look into the world of sport.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.