poster

Hrana na štiklama

Hrana na štiklama

Cooking | Serbia

Where to watch
Show not available in country

Serijal Hrana na štiklama nije samo koncept, to je životni stil. Predstavlja mladu, modernu ženu, koja pored svakodnevnih obaveza pronalazi vreme i način za pripremu ukusnog obroka za svoju porodicu. Željka Draškić je ambasador mladih domaćica – neke nove generacije koja ne želi da stoji pored šporeta po ceo dan čekajući momenat da ubaci zapršku u pasulj. Ona kuva za svoju porodicu, ali na malo mudriji, jednostavniji i racionalniji način kombinuje namirnice.
Posle više od šest godina provedenih na Tajlandu posvetila se kulinarstvu. Postala je prepoznatljiva po štiklama, kašikama i brzim obrocima. Željka će nas naučiti kako da, između ostalog, pripremimo čorbicu sa blitvom, kremastu čorbu sa brokolijem i sirom, butanski krompir, banana hleb, pljeskavice od kukuruza šećerca, kari od tikvica, crni losos, pečurke sa škampima i belim lukom, piletinu na indijski način, gomboce od prinča, nugat rolat, tropsku toplu salatu sa ananasom ili lukšin ćufte u kari sosu.

RECOMMENDATIONS
  • James Martin's Great British Adventure (2019)

    image
    Nastavljajući se na uspjeh svojih francuskih i američkih pustolovina, James Martin ponovno putuje. Ovoga puta istražuje svoju domovinu, Veliku Britaniju. U...
  • Valerie's Home Cooking (2015)

    image
    Valerie Bertinelli prepares delicious home-cooked meals for her family and friends.
  • Jamie's 15 Minute Meals (2012)

    image
    Jamie Oliver shows how to cook a meal in just 15 minutes
  • Saturday Kitchen Live (2001)

    image
    Each week host chef James Martin and his two invited TV chef colleagues each cook meals for the celebrity guest and the two winners of the weekly competition....
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.