poster

Plodovi rada

Plodovi rada

News | Bosnia And Herzegovina

Where to watch
Show not available in country

Sve je više građana koji se okreću proizvodnji zdrave hrane. Zapuštene bašte ponovo oživljavaju. Uvidjevši to RTRS emituje obrazovnu emisiju o poljoprivredi fokusiranu na voćarstvo, povrtarstvo i hortikulturu.
Emisija je namijenjena svima onima koji vole prirodu i vraćaju se njoj, onima koji uživaju u ljepoti biljaka, onima koji su voćarstvo, povrtarstvo i hortikulturu uveli u svoju svakodnevicu ili to planiraju.
Polazeći s pozicije zaštite prirode i vlastitog zdravlja, uz već poznate priče o organskom uzgoju povrća, voća i cvijeća, ova emisija istražuje i nova područja u vezi sa hortikulturom i biljnim svijetom.
Predstavljamo različite vrste biljaka, način uzgajanja i hemijskog tretiranja, a otkrivamo vam i koja vrsta tla pogoduje kojoj kulturi. Takođe, predstavljamo i istraživačke radove o hibridnim sortama najpovoljnijim za naše klimatske uslove. U svakoj emisiji očekuje vas rubrika u kojoj stručna lica iz Ministarstva poljoprivrede daju korisne informacije o aktuelnim temama.
U saradnji s Poljoprivrednim institutom Republike Srpske i Ministarstvom poljoprivrede Republike Srpske, stručnjaci daju savjete sadašnjim i budućim proizvođačima hrane o provjerenim i najboljim metodama rada.

RECOMMENDATIONS
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.