SADRžAJ

Smješten u Oklahomi 1960-ih, film prati prijateljstvo Iris, introvertirane društvene odbačenice i Maggie, svjetovne nove djevojke u školi. Maggie pomaže Iris izaći iz njezine ljušture, ali Iris počinje sumnjati da Maggie skriva tajne.
U bogobojaznom gradiću 1960-ih u Oklahomi, povučena tinejdžerica s naočalama Iris podnosi alkoholom izazvane ludorije svoje majke i dnevne doze maltretiranja od svojih razrednih kolega. Utjehu nalazi u Maggie, karizmatičnoj i zagonetnoj novoj djevojci u školi koja se usredotočuje na Irisin neiskorišteni potencijal i izvlači je iz njezine ljušture. Kad se Maggiena misteriozna prošlost više ne može zatomiti, majušnom zajednicom zavlada panika, što Maggie prisiljava da poduzme potencijalno drastične mjere i potakne Iris da se založi za svoju prijateljicu i sebe.

Fotografije

Do zvijezdaDo zvijezdaDo zvijezdaDo zvijezdaDo zvijezdaDo zvijezdaDo zvijezdaDo zvijezda

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Poštanske zagonetke: Od srca (2016)

    image
    Istraga oštećenog pisma mogla bi dovesti do pada važnog uglednika. Ekipa se nakon Valentinova suočava i s osobnim izazovima.
  • Nova prilika (2007)

    image
    Kailey Sullivan (Famke Janssen, ZF serijal „X-Men”) živi od igranja biljara. Odlučna u namjeri da svom sinu Gulleyju (Dornan) konačno priušti normalan život,...
  • Donator (1989)

    image
    Godine 1942. njemački povjesničar umjetnosti, major Siegfried Handke, dobiva od Gestapa zadatak da pronađe iznimno vrijednu zbirku umjetnina pokojnog francuskog...
  • The Afternoon of Mr. Andesmas (2004)

    image
    Set mostly in the woods in the south of France, a fateful encounter changes the lives of a man and a woman.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.