SADRžAJ

Charlie ima 18 godina, a tri je godine proveo na odvikavanju od heroina. Kad pobjegne iz ustanove za odvikavanje, nada se da će ga roditelji opet primiti, no oni ga ponovno šalju onamo. Charliejev je otac u utrci za guvernera Kalifornije i ne želi da Charliejevi problemi izađu u javnost pa ga smjeste u drugu ustanovu. Uskoro Charlie upozna Evu, također ovisnicu, i zaljubi se. No kad Eva nestane, Charlie opet pobjegne i kreće u potragu, a putom počinje biti svjestan prave cijene ovisnosti te počinje prihvaćati odgovornost za svoje postupke.

Fotografije

Charliejev život

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Forrest Gump (1994)

    image
    Drama s elementima komedije o čovjeku koji je sudjelovao u svim važnijim događajima američke povijesti od 1950-ih do 1980-ih. Godine 1982. Forrest Gump (Tom...
  • Sretni zajedno (1997)

    image
    Komorna drama o dvojici homoseksualnih ljubavnika iz Hong Konga koji polaze u potragu za novim životom, a završavaju razdvojeni na putu za vodopad u Argentini....
  • Ljubav u TV prodaji (2020)

    image
    Dvoje voditelja prisiljeno je surađivati u pokušaju da dobiju promaknuće. No otkrivaju da kemija između njih postoji i kad nisu pred kamerama.
  • Dušo, vani je hladno (2021)

    image
    Turistička agentica Hannah umjesto u tropske krajeve odlazi u Ledeni hotel u Kanadi i ubrzo shvaća da je donijela pravu odluku.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.