SADRžAJ

Istinito svjedočanstvo o posljednjim tjednima vježbi zbora 'Mladi u srcu', u Northamptonu, MA, čija prosječna starost iznosi 81 godinu, a mnogi od njih moraju prevladati loše zdravlje da bi sudjelovali. Njihova glazba je neočekivana, protivna starosnoj šabloni u izvođenju pjesama, primjerice, Jamesa Browna i Sonic Youth. Iako su proputovali Europom i pjevali za plemstvo, ovaj put pripremaju nove pjesme, što nije lako, za koncert u rodnom gradu, usprkos nekolicini stvarno tragičnih događaja.

Fotografije

Mladi u srcuMladi u srcuMladi u srcuMladi u srcuMladi u srcuMladi u srcu

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Justin Bieber: Believe (2013)

    image
    Justin Bieber Vam priča svoju priću, biografski film o životu pop zvijezde.
  • Predivna milost (2018)

    image
    Dokumentarac prikazuje Arethu Franklin sa zborom u Baptističkoj crkvi New Bethel u Wattsu, u Los Angelesu, u siječnju 1972.
  • Ambasador je ubijen u Stockholmu (1990)

    image
    Ambasador je ubijen u Stokholmu je jugoslavenski dokumentarni film snimljen 1990. godine. U njemu se prikazuje rast hrvatskog nacionalizma krajem 1960-ih i...
  • Moj život bez zraka (2017)

    image
    Goran je svjetski rekorder u ronjenju na dah - čovjek čiji se najvažniji životni trenuci događaju onda kada pod vodom snagom volje nadilazi vlastitu ljudskost,...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.