SADRžAJ

U nemilosrdnom podzemlju yakuza nitko nije veći od legendarnog šefa Kamiure. Govori se da je nepobjediv, a zapravo je vampir! Poslije pokušaja atentata Kamiura ugrize odanog pomoćnika predavši njemu svoje vampirske moći.
Kamiura nije običan šef yakuza: on je ugodan čovjek koji udovoljava mještanima i daje prijeko potrebne zajmove malim obrtnicima kako bi spriječio ulazak velikih korporacija. Ali kada revolveraš u španjolskoj odjeći iz sedamnaestog stoljeća stigne u grad, Kamiurin pravi identitet biva razotkriven: on je vampir! Ubrzo, Kamiurin mladi štićenik Kagayama primi moći svog mentora te izađe na ulice s novom bandom sačinjenom od običnih građana kojima su izrasli očnjaci te su spremni na borbu za svoje područje. Japanski filmski radikal Takashi Miike („13 urotnika“) vraća se svojim gonzo-korijenima ovim ludim filmom u kojemu ima mjesta za vampire, gangstere, potrese, vulkane, čudovišta, borilačke vještine, čak i za društvo yakuza pletilja.

Fotografije

Apokalipsa yakuzaApokalipsa yakuzaApokalipsa yakuzaApokalipsa yakuzaApokalipsa yakuzaApokalipsa yakuza

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ples živih mrtvaca (2008)

    image
    Na dan maturalnog plesa mrtvi ustaju iz grobova kako bi jeli žive, a jedini koji ih mogu zaustaviti luzeri su koji nisu mogli nabaviti pratilje za ples.
  • Don Kamilo (1984)

    image
    Sveštenik pomaže gradiću u koji je postavljen, da bi rešio sukobe koji se godinama postoje...
  • Dvostruka nevolja (1984)

    image
    Brazilski milijarderi i rođaci Bastiano (Terence Hill) i Antonio (Bud Spencer) u strahu su za svoje živote nakon nekoliko pokušaja atentata na njih. Zbog toga...
  • Supercon (2018)

    image
    Još jedan vikend, još jedna konvencija stripova za bivšega TV gluma Keitha Mahara. Ovoga je tjedna Super konvencija koju vodi ljigavi Gil Burkhaulter. Keith već...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.