poster

Dvostruka nevolja

Non c'è due senza quattro (1984)

komedija, akcija | Italija, Brazil, SAD
Redatelj: Enzo Barboni
Pink World Cinema | 28. 04. 2024. | 21:00

Ocjena: 7.1/10
Ocjena korisnika: 8.9/10
(12 glasova)

SADRžAJ

Brazilski milijarderi i rođaci Bastiano (Terence Hill) i Antonio (Bud Spencer) u strahu su za svoje živote nakon nekoliko pokušaja atentata na njih. Zbog toga pronađu dvojnike, kaskadera Elliota Vancea (Terence Hill) te saksofonista i sitnog kriminalca Grega Wondera (Bud Spencer), koji im neobično nalikuju te su voljni riskirati svoje živote kako bi se pronašao naručitelj atentata. Elliot i Greg bez problema rješavaju sve problematične situacije u kojima se zateknu, uspješno se približavaju naručitelju, a usput se navikavaju na razuzdani bogataški život, koji im jako godi, te istovremeno urušavaju reputaciju milijardera.
Jedan od omiljenih filmova u dugoj zajedničkoj filmografiji Terencea Hilla i Buda Spencera, „Dvostruka nevolja, snimio je Enzo Barboni s kojim je dvojac imao velik broj hitova („Crime Busters, „Go for It, „They call me Trinity…), a uz to je i redatelj s kojim su najviše i najradije surađivali. I ovog puta dobili smo ono što smo očekivali od popularnog para, ali i više od toga jer su se Hill i Spencer našli u duplim ulogama, što je čitavom filmu dalo drugačiju dimenziju. Isto tako, imamo priliku vidjeti što doista umiju glumački kolege i prijatelji u oprečno karakternim ulogama - kao miljarderi i buntovnici. Odlična „Dvostruka nevolja bio je i posljednji film u režiji Enzija Barbonija u kojem se zajedno pojavljuju Hill i Spencer te je postao dostojan oproštaj jedne duge i plodne suradnje.

Fotografije

Dvostruka nevoljaFoto: RTL / © BetafilmFoto: RTL / © BetafilmDvostruka nevoljaFoto: RTL / © BetafilmFoto: RTL / © BetafilmFoto: RTL / © BetafilmDvostruka nevoljaDvostruka nevoljaDvostruka nevolja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.