SADRžAJ

Još jedan vikend, još jedna konvencija stripova za bivšega TV gluma Keitha Mahara. Ovoga je tjedna Super konvencija koju vodi ljigavi Gil Burkhaulter. Keith već ima nikakav dan, tjedan, godinu što samo pogoršava stvar kad stigne na prijam VIP posjetitelja i ne prepoznaju ga. Većina ljudi ne prepozna Keitha. A bio je u šou u '80-ima kao dječja zvijezda.
Keith se nevoljko pridruži svojim bliskim prijateljima Mattu Wheeleru (glumcu koji daje svoj glas u animiranim filmovima), Allison McNealy (strip crtačica), i Brock Hutchinson (TV zvijezda iz '80-ih koja je nedavno izašla iz ormara) koji također rade na konvenciji, no sve postane još gore kad Adam King odluči otpustiti naše junake i izbaciti ih s konvencije uz pomoć promotora konvencije.
Hoće li se osvetiti zbog toga?

Fotografije

SuperconSuperconSuperconSuperconSuperconSuperconSuperconSuperconSuperconSuperconSuperconSuperconSuperconSuperconSuperconSupercon

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.