SADRžAJ

Tijekom pljačke na stanici Smart, hitna pomoć se suočava s dvije žrtve; trudna žena i muškarac koji je strijeljan ali je još živ. Kada mora izabrati koga će prije spasiti, muškarac joj kaže da uzme trudnicu, što ona i učini. Dok su se kola hitne pomoći vraćala po ranjenog muškarca, ubio ga je razbojnik. Sada njegova supruga Victoria već deset godina snuje osvetu za muževljevu smrt.

Fotografije

Stres do smrti

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Delirij (2019)

    image
    Mentalno zdravlje forenzičkog psihijatra je pod pritiskom dok procjenjuje kaznenu odgovornost navodnog ubojice. Kad shvati da bi on zapravo mogao biti serijski...
  • Kuća (2021)

    image
    Bračni par povlači se u luksuznu, visokotehnološku, potpuno automatiziranu kuću na udaljenom otoku. Kućni AI sustav poludi i okreće se protiv njih.
  • Stanodavac (2017)

    image
    Alyssa moves into a luxury apartment complex but is unaware she is being watched by her disturbed landlord, Robert, via hidden cameras. Robert will do anything to...
  • Sretan put (2006)

    image
    Bračni par vodi djecu na kampiranje u Francusku. Ubrzo doznaju da ih drugi par, s ne baš dobrim namjerama, uhodi.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.