SEZONA: 8

EPIZODA: 1

OPIS

Doznajte sve o legendarnim sirevima iz špilja u okolici mjesta Roquefort, otkrijte tajne zrenja najbolje gorgonzole i grojera, koji dozrijeva visoko u planinama. Upoznajte se s bogatom povijesti parmigiana reggiana i engleskog stiltona.
Pridružite se stručnjaku za sireve i nagrađivanom autoru i voditelju Willu Studdu, na predivnom putovanju po trima kontinentima u potrazi za omiljenim svjetskim sirevima i upoznajte strast i vještine majstora sirara koji ih proizvode. Ako ste ikada žudjeli za domaćim čedarom, mekanim briejem, kremastom fetom ili pikantnim kozjim sirom, svakako pogledajte ovu dokumentarnu seriju.
Epizoda: 1. Cheddar Cheese of England (United Kingdom)
Will Studd i njegova kći Ellie posjetit će jugozapadnu Englesku, područje poznato po proizvodnji najboljega čedara na svijetu. Kratko će porazgovarati s glavnim sucem žirija na sajmu sireva Bath & West pa otputovati do farme Quicke gdje će upoznati živahnu Mary Quicke i kušati njezine ukusne sireve.
Will će na kraju upoznati Ellie sa svojim prijateljem Jamiejem Montgomeryjem, također proizvođačem čedara, koji usavršava proizvodnju novih uzbudljivih lokalnih sireva.

Voditelj: Will Studd

Slike

Kriške siraKriške siraKriške siraKriške siraKriške siraKriške siraKriške siraKriške siraKriške sira

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.