"Kriške sira" jedina je serija koja se bavi sirevima iz svih krajeva svijeta proizvedenim na tradicionalan način. Nastala u Australiji, emitira se na devet jezika, a ima više od 250 milijuna gledatelja širom svijeta. Njezin autor Will Studd posjećuje neke od najljepših krajolika na svijetu kako bi saznao nešto više o raznovrsnim autentičnim sirevima. Pritom upoznaje kako zagovornike tradicionalnog načina proizvodnje tako i sirare inovatore, čija je zajednička odlika ljubav i predanost poslu kojim se bave. Ukoliko ste ljubitelj vrsnih sireva, želite saznati više o tome odakle potječu, kako se prave te zašto su jedni bolji od drugih, ne smijete propustiti ovu jedinstvenu, višestruko nagrađivanu seriju.

Bilo je na kanalima:

HTV3  HTV2  

PREPORUKE
  • Kako se proizvode… (2001)

    image
    Je li vas ikad zanimalo kako su stvari koje svakodnevno koristite napravljene? Pogledajte ovaj dokumentarac koji vam će vam otkriti sve djelove procesa stvaranja...
  • Fashion Destination

    image
    Putovanje na određene destinacije uz dodatak mode danas je utrendu. Fashion Destinations će vas odvesti u najmodernije hotele i odmorišta na svijetu.
  • Zoom In (2008)

    image
    Kratka emisija tijekom koje će gledatelji otkriti kako zaista izgleda snimanje najvećih hollywoodskih hitova.
  • Police Interceptors (2008)

    image
    Documentary series following the police intercept teams of Great Britain.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.