poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko

EPIZODA: 24

OPIS

Aaron se nađe s Pamelom u uredu. Mariana ga upozori da stiže njegova žena. Aaron kaže Minervi da neće tolerirati iznenadne posjete. Minerva ga pita skriva li on nešto. Genoveva kaže Minervi da je Pamela posjetila Aarona. Aaron to čuje i odmah joj da otkaz. Aaron kaže Nestoru da je Genoveva pomagala njegovoj ženi i zato je Minerva znala za sve njegove pokrete. Kaže da će Mariana Franco biti njegova nova tajnica. Isadora pokuša zavesti Rodriga i pljusne ga nakon što on kaže da ga pusti na miru i da jedino može voditi ljubav s Gaviotom. Isadora je očajna, sretne Hilarija u kuhinji i poljubi ga. Isadora kaže Rodrigu da ga ostavlja i neka on samo čeka svoju Gaviotu. Isadora kaže Hilariju neka zaboravi sinoćnji događaj, budući da je to bila glupost.

Slike

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mala supruga

    image
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.