Slikoviti meksički gradić Tequila, Jalisco, mjesto je u kojem se odvija uzbudljiva ljubavna priča. Ljubav je gorljiva, čista i snažna, kao i destilirano piće koje nosi ime ovog toplog i plodnog mjesta gdje se to piće proizvodi. Teresa Hernandez, poznata i pod nadimkom "Gaviota" (galeb) zemljoradnica je koja putuje zemljom sa svojom majkom Clarom radeći na poljima za vrijeme berbe. Svake godine vraćaju se u Tequilu na "jimu", berbu plavog kaktusa agave, na imanje La Montavena čiji je vlasnik Don Amador, osnivač klana Montavene. On je poslovni čovjek koji se već desetljećima bavi poslovima vezanim za tequilu. Na početku priče Don Amador saznaje da mu se bliži kraj i odluči provesti svoje zadnje dane na svojoj zemlji koju voli.
Nakon njegove smrti njegova obitelj sastaje se na pogrebu. Njegovi unuci, Rodrigo i rođak Aaron doputuju iz Londona gdje pripremaju doktorat. Dva su rođaka odgajana gotovo kao braća no djedova oporuka probudi Aaronovu ljubomoru; u oporuci piše da će njihov prvi potomak raspolagati obiteljskim bogatstvom. Aaron je pun samopouzdanja jer zna da Rodrigo nije spreman za vezu. No dolazi do obrata u priči nakon što Rodrigo upozna Gaviotu. Mladić i privlačna "jimadora" osjećaju tugu zbog prve ljubavi, njihova tijela, obavijena strašću moraju se rastati. Rodrigo obećava Gavioti da će se za godinu dana, nakon što diplomira, vratiti i oženiti njome. Neposredno nakon njegova odlaska Gaviota saznaje da je trudna i odluči poći u Englesku i potražiti ga, i ne znajući kako svijet nekada zna biti okrutan. Lokalni fotograf je prevari, odluči joj pomoći te ona padne u ruke trgovca bijelim robljem koji je pošalje u bordel u Pariz.

Hrabra žena uspijeva pobjeći i započinje potragu za voljenim muškarcem. Samoj i bespomoćnoj u sporazumijevanju preostaje samo nada i čvrsta ljubav koje je drže u najtežim trenucima. Uz pomoć srdačnog Talijana i skupine engleskih časnih sestara vraća se u Meksiko i nailazi na život koji više nije kao prije. Život pun gorčine i tuge. Život u velikom gradu gdje su ambicije, mržnja i prijevara svakodnevica; život koji prijeti nevinom srcu da se pretvori u kamen, srcu koje je započelo sudbonosno putovanje...

Bilo je na kanalima:

HTV1  Nova BH  PINK PLUS  PINK  

PREPORUKE
  • Mala supruga

    image
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.