OPIS

Becky Fuller je konačno dobila posao iz snova u New Yorku. Jerry Barnes joj je ponudio mjesto producentice na nacionalnoj jutarnjoj emisiji „Svitanje.
Međutim, već se prvoga dana čini da će se njen san pretvoriti u noćnu moru. Becky ima sve kvalitete koje su potrebne za uspjeh, ali postoji jedna ogromna prepreka koja stoji između nje i njenog uspona do vrha. To je legendarni Mike Pomeroy, mrzovoljni, umišljeni, nimalo susretljivi voditelj koji će upravo postati njeno najveće prokletstvo i jedina šansa da promijeni sudbinu najgore jutarnje informativne emisije u Americi. Činjenica što se zaljubila u zgodnog Adama Bennetta joj ne pomaže u podizanju rejtinga njene emisije.

Slike

Po jutru se dan poznajePo jutru se dan poznajePo jutru se dan poznajePo jutru se dan poznajePo jutru se dan poznajePo jutru se dan poznajePo jutru se dan poznajePo jutru se dan poznajePo jutru se dan poznajePo jutru se dan poznajePo jutru se dan poznajePo jutru se dan poznajePo jutru se dan poznajePo jutru se dan poznajePo jutru se dan poznajePo jutru se dan poznajePo jutru se dan poznajePo jutru se dan poznajePo jutru se dan poznajePo jutru se dan poznajePo jutru se dan poznajePo jutru se dan poznajePo jutru se dan poznajePo jutru se dan poznajePo jutru se dan poznajePo jutru se dan poznajePo jutru se dan poznajePo jutru se dan poznajePo jutru se dan poznaje

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.