EPIZODA: 80 - Serijski program

OPIS

„Porodične tajne“ donose priču o tome šta je dvoje mladih ljudi spremno rizikovati za ljubav, o tome kako majka može ostaviti sve zbog moći, te o velikim sukobima između porodica kada se otkriju tajne u konaku porodice Kodžabej.
Prelijepa, pametna djevojka koja traži svoje pravo, Deniz, završila je fakultet i dolazi u Izmir gdje živi njena porodica. Činar je završio svoje obrazovanje u inozemstvu i počeo je raditi u kompaniji porodice Kodžabej. Dvoje mladih srelo se slučajno u Izmiru. Denizina majka radi kao krojačica, a njen otac je vlasnik kafića. Činar je član porodice Kodžabej. Iako je odrastao u bogatstvu, postao je skromna ličnost. Kada će se njihovi putevi ponovo ispreplesti? Hoće li Deniz saznati istinu o svojim roditeljima? Koje su to tajne porodica Jilmaz, Kodžabej i Juksel?

Slike

Porodične tajnePorodične tajne

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Plati ili vrati (2014)

    image
    Britanska dokumentarna serija koja prati rad sudskih službenika koji proučavaju spise Visokog suda diljem Engleske i Walesa u ime klijenata koji nisu uspjeli...
  • Linea Blu (1994)

    image
  • Eko perspektive

    image
  • Specijalci u akciji (2012)

    image
    U.S. Special Forces veteran Terry Schappert hosts the series that analyzes the operations of military and police units in urban combat scenarios.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.