Britanska dokumentarna serija koja prati rad sudskih službenika koji proučavaju spise Visokog suda diljem Engleske i Walesa u ime klijenata koji nisu uspjeli otplatiti dugove pa moraju dati svoju imovinu. Serija je počela s prikazivanjem u veljači 2014. godine, a prvi put otkriva kakav je osjećaj naći se u situaciji kad jednostavno ne možete vratiti ono što netko od vas potražuje. Kamere bilježe svakodnevnu gnjavažu s nasilnim sukobima, suznim dužnicima i notornim lažljivcima te pravim problematičnim slučajevima. Brojni dužnici imaju uistinu teške priče o tome kako su se našli u takvoj nezgodnoj situaciji, a nitko, naravno, ne želi da im se oduzme imovina. Rezultat ove dokumentarne serije jedinstven je uvid u jedan od najvećih problema s kojima se suočavaju oni koji si ne mogu priuštiti plaćanje računa.

Bilo je na kanalima:

RTL2  

PREPORUKE
 • stern TV (1990)

  srijeda
  image
  In a fun way, the moderators present tabloid themes that are in the headlines.
 • Australski lovci na zlato (2016)

  srijeda
  image
  U legendarnom Goldfieldsu u zapadnoj Australiji, tri ekipe okorjelih tragača za zlatom riskiraju svoju budućnost u potrazi za najvećom nagradom. U seriji...
 • Misija otkrivena (2019)

  srijeda
  image
  Investigative journalist Christof Putzel uses recently declassified documents to chase down new leads and clues into some of history's most notorious cold cases.
 • Teen Mom 2 (2011)

  srijeda
  image
  A spin-off of the MTV documentary series '16 and Pregnant'. The show follows the stories of four girls from the second season of '16 and Pregnant' and documents...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.