poster

Sudnji dan: 10 načina na koje će propasti svijet: Nuklearni rat

Doomsday: 10 Ways the World Will End (2016)


SEZONA: 1

EPIZODA: 5 - Nuclear War

OPIS

Izbija Treći svjetski rat, a nuklearna noćna mora postaje stvarnost dok tisuće vodikovih bombi uništavaju najveće svjetske gradove. Sve to rezultira nuklearnom zimom, diljem svijeta propadaju usjevi, a masovna glad dovodi čovječanstvo do ruba.

Slike

Sudnji dan: 10 načina na koje će propasti svijetSudnji dan: 10 načina na koje će propasti svijetSudnji dan: 10 načina na koje će propasti svijetSudnji dan: 10 načina na koje će propasti svijetSudnji dan: 10 načina na koje će propasti svijetSudnji dan: 10 načina na koje će propasti svijetSudnji dan: 10 načina na koje će propasti svijetSudnji dan: 10 načina na koje će propasti svijetSudnji dan: 10 načina na koje će propasti svijetSudnji dan: 10 načina na koje će propasti svijetSudnji dan: 10 načina na koje će propasti svijetSudnji dan: 10 načina na koje će propasti svijetSudnji dan: 10 načina na koje će propasti svijetSudnji dan: 10 načina na koje će propasti svijetSudnji dan: 10 načina na koje će propasti svijet

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.