poster

Sudnji dan: 10 načina na koje će propasti svijet: Megaerupcija

Doomsday: 10 Ways the World Will End (2016)


SEZONA: 1

EPIZODA: 4 - Mega Eruption

OPIS

Prva vulkanska hipererupcija trese Zemljinu površinu. Udarni valovi i rastaljeno stijenje uništavaju zgrade i gradove. Vulkanski plin zastire sunčevu svjetlost, dolazi do kolapsa hranidbenog lanca te glad epskih razmjera prijeti čovječanstvu.

Slike

Sudnji dan: 10 načina na koje će propasti svijetSudnji dan: 10 načina na koje će propasti svijetSudnji dan: 10 načina na koje će propasti svijetSudnji dan: 10 načina na koje će propasti svijetSudnji dan: 10 načina na koje će propasti svijetSudnji dan: 10 načina na koje će propasti svijetSudnji dan: 10 načina na koje će propasti svijetSudnji dan: 10 načina na koje će propasti svijetSudnji dan: 10 načina na koje će propasti svijetSudnji dan: 10 načina na koje će propasti svijetSudnji dan: 10 načina na koje će propasti svijetSudnji dan: 10 načina na koje će propasti svijetSudnji dan: 10 načina na koje će propasti svijetSudnji dan: 10 načina na koje će propasti svijetSudnji dan: 10 načina na koje će propasti svijet

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.