Bivši roker i današnji farmer i kuhar - skejter odlaze na pustolovno kulinarsko putovanje kako bi istražili područje oko grada Margaret River, jedne od najpoželjnijih australskih gastronomskih destinacija. A pronaći će jedinstvene proizvode, posjetit će zanimljiva mjesta i upoznati graditelje instrumenata, glazbenike i surfere.

Alex James proslavio se kao član Blura, jednog od najpoznatijih rock bendova na svijetu. Danas piše knjige, otac je i farmer koji pravi nagrađivane domaće sireve. Na ovom putovanju nada se da će otkriti zanimljivu glazbu i jedinstvene osobe i sireve.

Matt James je kuhar s tetovažama i nekonvencionalnih pogleda na svijet. Strastveni je zagovaratelj održivog načina života i ekologije te je ljubitelj hrane i umjetničkih instalacija. Svoju karijeru započeo je u restoranu na posjedu Leeuwin Estate.

Zajedno će krenuti u otkrivanje svega što Margaret River danas nudi.

Bilo je na kanalima:

HTV2  

PREPORUKE
  • Nature (1982)

    image
    Documentary series exploring various global wildlife issues and subjects.
  • Šta ću ručku (2020)

    image
    Najpoznatiji televizijski kuhar u BiH Vjekoslav Vjeko Kramer svoja kulinarska umijeća predstavlja u programu O Kanala. Svake nedjelje u emisiji Šta ću ručku...
  • Varljivi um

    image
    Cilj je razumjeti kako naša percepcija funkcionira pomoću raznih mozgalica. U svakoj epizodi igrat ćemo se vizualnim i auditivnim iluzijama, igrat ćemo slagalice...
  • Put do robne marke

    image
    Emisija posvećena proizvođačima domaćih proizvoda.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.