Dokumentarna serija Jednaki uvjeti istražuje kako je više milijardi vrijedna sportska industrija potplaćivala svoje najvrednije igrače, politizirala inicijative usmjerene na mlade i potiskivala glasove igrača – posebno crnaca.
HBO Sports i Vox Media Studios udružili su se u stvaranju sportske dokumentarne serije Jednaki uvjeti koja pokriva niz priča koje rasvjetljavaju kako su javne politike pridonijele nejednakostima u sportu i društvu. Serija Jednaki uvjeti istražuje kako je više milijardi vrijedna sportska industrija potplaćivala svoje najvrednije igrače, politizirala inicijative usmjerene na mlade i potiskivala glasove igrača – posebno crnaca. Uz priče i uvide ljudi koji su unosili promjene u sport i politiku – uključujući Elizabeth Williams iz WNBA-a, senatore Coryja Bookera i Raphaela Warnocka, sportsku novinarku Jemele Hill i druge – ova dinamična četverodijelna serija bavi se dalekosežnim utjecajima zakona i aktivizma dok se križaju sa svijetom sporta.

Bilo je na kanalima:

HBO  

PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.