Dediščina Evrope: Veliki slikarji na malem zaslonu: Nenavadni svet Hieronymusa Boscha

Exhibition on Screen

dokumentarni | Slovenija

SEZONA: 2

EPIZODA: 2 - Nenavadni svet Hieronymusa Boscha

SADRžAJ

Poleti 1961 prebivalci Tannbacha na obeh straneh ne slutijo, da bo vzhodnonemška oblast na meji kmalu postavila zid. Zahodnemu delu vasi gre dobro, v vzhodnem delu pa vlada pomanjkanje. Anna Erler žaluje za možem Friedrichom in ob delu skuša nekako preživeti s tremi otroki. Tolažbo najde v veri in duhovni podpori župnika Wolfganga Herderja.
Grof Georg von Striesow se je poročil z Rosemarie Czerni iz Vzhodnega Berlina. Po poroki z grofom Rosemarie dela za zahodnonemško kataloško podjetje, ki posluje z Vzhodom. Večkrat potuje v Vzhodni Berlin in tam sreča Hilde Vöckler, ki so jo pred leti prisilno preselili v Vzhodni Berlin in tam dela kot šivilja v tekstilnem kombinatu. Ker je zelo bolna, si želi videti sina Horsta, bivšega nacista in zdajšnjega obveščevalnega agenta Američanov.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zlatne ruke

    image
    Stara izreka kaže "što mu oči vide, to ruke naprave". Veštine koje ćete imati priliku da vidite u serijalu "Zlatne Ruke" na najbolji način opisuju mentalitet i...
  • Bajkovita Hrvatska (2014)

    image
    Ova dokumentarna serija koja predstavlja ljepote raznih krajeva Hrvatske. U svakoj epizodi koja traje 6 minuta otkrivaju se različita mjesta, građevine i...
  • Dalmatinski kalendar

    image
    Što se događalo na području Dalmacije kroz davnu prošlost, pogledajte u emisiji "Dalmatinski kalendar"!
  • Bardovi teatra

    image
    Dokumentarni serijal o poznatim domaćim glumcima teatra
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.