SEZONA: 1

EPIZODA: 56

SADRžAJ

Saša i Lola shvaćaju da imaju samo jedno drugo, a istovremeno se bore sa svojim osjećajima prema majkama. Saša ne može vjerovati da ga je Marija cijeli život lagala, a Karlo mu uvelike pomaže da u to do kraja povjeruje. Na grobu se zbliže, što Nada iskoristi i odvuče Karla kako bi se s njim zbližila. Lola prijeti Nadi da se mora što prije izgubiti iz kuće.
Tamara Kseniji slučajno uništi papirić igre na sreću s dobitnom kombinacijom, a Ksenija njoj novu haljinu smjesom iz blendera. Valentina se nenamjerno uspije osvetiti Tamari, koja se izvikala na Kseniju i ponizila Valentinu, tako što joj ispara tu haljinu.
Jelena i Karmela su provele pijanu noć u gostioni. Karmela se ujutro suočava s mamurlukom i priznaje sebi da joj je život s Ivanom potpuni promašaj. Jelena se uz mamurluk prisjeća i toga da je poljubila Bruna. On je na to čekao cijeli život, a Jeleni je užasno neugodno radi toga. Brunu to pogodi.
Bruno odlazi s Irenom kod Julije raspitati se o Miri. No, nailazi na zid kod stare Krpanice. Ona mu daje do znanja da Mirin nestanak nije nikakva drama te nastoji zatvoriti tu priču oko Mire. Ali Bruno ne kani odustati.

Fotografije

Drugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubavi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.