SEZONA: 1

EPIZODA: 57

SADRžAJ

Bruno nastavlja potragu za Mirom i nalazi ga u franjevačkom samostanu. Saznaje da je Miro ostavio Fililpu pismo u kojem mu ostavlja gostionicu.
Ivan opet ostaje sam s Petrom i frustriran je dok mu neuspješno pomaže oko školskog projekta.
Jelena je još uvijek pod dojmom susreta s Brunom. Na zajedničkom ručku s Jelenom i Karmelom, Loli teško pada Karmelin i Jelenin razgovor o djeci te naglo odlazi.
Saša konfrontira Antu i fizički ga napada. Luka uz pomoć Gorana odvaja Sašu i odvlači ga od Ante. Ante u gostioni od sebe pravi žrtvu uz Milanovu pomoć. Luka shvati što se Maji dogodilo, premda mu to Saša ne izgovara. Saša i Luka su u strahu za Maju koja je nestala.
Jelena povjerava Karmeli da je brine njen odnos s Lolom. Karmela pokušava izgladiti situaciju među Lolom i Jelenom te ohrabruje Jelenu da nastavi romantični odnos s Brunom. Jelena zove Brunu na večeru, a Roka planira ostaviti na čuvanju kod Lole.
Karmela je ljuta kad shvati da je Ivan ostavio Petra samog, ali nalazi utjehu u svom sinu.
Ksenija odluči naučiti Juliju lekciju i ostavlja je samu da vodi kućanstvo.
Igor otima Nadu i vodi je u gostinjsku kuću. Lola se vraća s posla i zatiče vezanu Nadu.

Fotografije

Drugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubavi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.