SEZONA: 1

EPIZODA: 55

SADRžAJ

Lola je dovela Nadu u gostinjsku kuću kako bi joj rekla da mora otići s imanja, no prekida ih Julija, koja je spremila sobu za Nadu. Lola je u nevjerici kad Nada to prihvati. Nada je neugodno iznenađena kad shvati da ju je Julija smjestila u sobu pokojne Marije. Slomljena Lola traži utjehu u Sašinom zagrljaju.
Jelena odlazi kod Karmele i miri se s prijateljicom. Roko odlazi s Petrom u gostionu, gdje provodi vrijeme s Igorom i Goranom. Po povratku kući, zatiče pripitu majku s Jelenom. Cure odlaze u gostionu, a dečke ostavljaju na brigu nervoznom Ivanu. Petar i Roko se uspiju osvetiti Ivanu pa mu, kad zaspe, iscrtaju flomasterom brkove.
Osvetoljubivi Luka na silu stavlja prsten Tamari na prst. Ona ga se u panici pokušava riješiti, kad dolazi Karlo. Ona ga ipak uspije skinuti i sakriti te zavodi Karla kako ne bi primijetio prsten.
Bruno dovodi Irenu u svoju radionu i uspijeva "hakirati" Mirov mobitel na kojem nalaze podatak da je zadnji poziv bio upućen Juliji.
U kući Krpan je živo. Julija poziva poslugu na red zbog neprimjerenog ponašanja na obiteljskom ručku.

Fotografije

Drugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubavi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.