poster

Destinacija: Hrvatska

Destinacija: Hrvatska (2019)

dokumentarni | Hrvatska

SEZONA: 1

EPIZODA: 5

SADRžAJ

Petu epizodu otvaramo izvještajem o nekoliko velikih konferencija koje su se održale posljednjih dana - konferencija o estetskoj medicini, golfu i filmu. Središnja tema emisije je veza sporta i turizma. Tim povodom razgovarali smo sa stručnjacima koji su sudjelovali u uvodnom prilogu. Riječ je o bivšim i danas aktivnim sportašima poput Dubravka Šimenca, Gorana Ivaniševića, Marina Čilića i drugih. O istoj temi razgovarali smo i na studijskom panelu koji je moderirala Dora Koretić. Sudjelovali su: Godan Kožulj, bivši plivač, Ivica Kostelić, bivši skijaš, Ante Bogdanić, doktorand na temi sporta i turizma.
U emisiji pogledajte i prilog o problematici kruzera u Dubrovniku i Splitu, ali i prvi dio nove rubrike Turistički izbornik legende hrvatskog novinarstva Gorana Milića.
Izvršna urednica: Lana Pavić
Produkcija: Lead In Entertainment za HRT

Voditelj: Duško Modrinić

Fotografije

Destinacija: HrvatskaDestinacija: HrvatskaDestinacija: HrvatskaDestinacija: HrvatskaDestinacija: HrvatskaDestinacija: HrvatskaDestinacija: Hrvatska

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Fuori orario. Cose (mai) viste (1988)

    image
    An Italian tv program broadcasting films and rarities from all over the world.
  • Zagrebački leksikon

    image
    Znamenitosti, arhitektura, povijest, legende i predaje vezane uz Zagreb i Zagrepčane koji su obilježili povijest najvažniji je dio kojim se bavi ova emisija.
  • Veliki koraljni greben: živo blago (2021)

    image
    Veliki koraljni greben živi je organizam koji održava najbogatiji i najsloženiji ekosustav na planetu. Ova četverodijelna serija istražuje različite kutke i...
  • Fashion Magazines

    image
    FashionTV gives you an exclusive look at the photoshoots of magazine editorials from all over the world.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.