SEZONA: 1

EPIZODA: 20

SADRžAJ

Ovoga tjedna emisija “Bez kočnica” bavi se automobilskim malim gazdama među grdosijama. Ekipa emisije istražuje zašto bez automobila ne možemo zamisliti normalno odvijanje prometa u velikim zrakoplovnim lukama i koja je njihova najvažnija uloga u njima.
Audi je predstavio dosad najsnažniju izvedbu zasnovanu na modelu A4. Novi S5 Coupe ima sve što je potrebno za borbu sa zvijezdama poput Porschea Carrere. “Bez kočnica” donosi više u ovotjednom izadnju.
Ekipa emisije “Bez kočnica” gledatelje vodi u tvornicu automobilskih snova. Koliko je komplicirano, zabavno i zahtjevno raditi posao o kojem sanjaju mnogi - dizajnirati automobile? Gledatelji ovoga tjedna imaju priliku upoznati ljude kojima su se ti snovi ostvarili!
“Bez kočnica” donosi i priču o najpoznatijem električnom superautomobilu na svijetu, i to onome čije mjesto nastanka je - Hrvatska. Rimac Concpet One zaludio je svijet bogatih, a ekipa emisije “Bez kočnica” detaljno otkriva zašto.
Propuštene episode emisije Bez kočnica gledajte na NOVA PLUS.

Fotografije

Bez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnica

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kanape

    image
    Oddaja Kanape je namenjena mladim. V njej objavljamo prispevke iz življenja mladih v Prekmurju in pogovore s predstavniki estrade. V rubriki Svet glasbe...
  • Jutarnji program B1 televizije

    image
  • Trend

    image
    "Trend" je emisija o zabavi, muzici, glamuru, svijetu poznatih, slavnih i popularnih.
  • À l'Affiche

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.