SEZONA: 1

EPIZODA: 21

SADRžAJ

Ovoga tjedna emisija “Bez kočnica” bavi se najuzbudljivijom talijanskom limuzinom u povijesti. Alfa je bacila rukavicu izazova BMW-u M3 i uz malu pomoć Ferrarija kreirala fascinantan automobil.
Većina ljeto u automobilu ne može zamisliti bez klima uređaja. No rijetki znaju kako ga pravilno koristiti i održavati. Ekipa emisije “Bez kočnica” otkriva kako produžiti radni vijek klime u autu i pritom paziti na vlastito zdravlje.
U rubrici “Extreme” emisija “Bez kočnica” donosi priču o najdužoj i najsmrtonosnijoj automobilskoj utrci na trkaćoj stazi.
“Bez kočnica” donosi i prilog o putu na more u društvu omiljenog kućnog ljubimca, a donosi i test praktičnog kompaktnog automobila koji se iznad većine konkurencije ističe cijenom - Škoda Rapid Spaceback.
Ekipa emisije “Bez kočnica” vraća se u prošlosti, i to sve do Drugog svjetskog rata, kako bi upoznali automobil koji je saveznicima uvelike olakšao put do pobjede, a nakon toga postao i civilna legenda.
Propuštene episode emisije Bez kočnica gledajte na NOVA PLUS.

Fotografije

Bez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnica

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutarnji program B1 televizije

    image
  • Nova avantura

    image
    Serija u kojoj se prikazuju prirodne zanimljivosti i geološka istraživanja.
  • World Of Watersports

    image
    World of Watersports (ŇWOWÓ) is a fast paced one-hour magazine-style series highlighting water-related power, sail and surf action from around the globe.
  • Dobro je znati (2011)

    image
    Pogledajte zanimljive i inspirativne priče naših sugrađana... U prvoj emisiji magazina "Dobro je znati" pogledajte priču o zagrebačkim studentima - informatičkim...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.