poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko
Redatelj: Miguel Córcega

EPIZODA: 155

SADRžAJ

Rodrigo kaže Eriki da kad je vidio Gaviotu odmah je znao da je još voli. Ispriča se Eriki jer ju je povrijedio. Ona mu kaže da je znala da se igra s vatrom i da ga ne okrivljuje. Predlaže mu da ode potražiti Gaviotu. Gđa Pilar obavijesti obitelj da je Aaron novi vlasnik tvrtke. Aaron im kaže da nazdrave jer je Minerva trudna i čeka sina. Rodrigo prigovori Aaronu jer je prijetio i vrijeđao Gaviotu kako bi mu predala imanje. Gđa Pilar pozove Claritu kako bi joj se ispričala u Aaronovo ime i u ime cijele obitelji. Gđa Pilar, Sofia i Daniela pokušavaju uvjeriti Rodriga da ne dopusti da Gaviota ode u London. Kažu da bi se mogao pokajati ako je ne spriječi u tome. Minerva kaže Aaronu da neće tolerirati nijednu njegovu nevjeru. Ako je prevari, ona će ga napustiti i on nikada neće vidjeti svoje dijete. Alonso poljubi Gaviotu, ona mu kaže da njezin odlazak u London ne znači da je zaboravila Rodriga. Alonso joj kaže da nije ravnodušan prema njoj te da je zatražio premještaj u Madrid, a njoj će u Londonu šef biti Olavarria.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.