poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko

EPIZODA: 156

SADRžAJ

Erika kaže Gavioti da je pogriješila što je pristala viđati se s Rodrigom izvan ordinacije i što se zaljubila u njega. Kaže joj da se neće više viđati s njim jer Rodrigo voli Gaviotu. Ali kaže joj i da ako ode u London da ne očekuje da će je Rodrigo čekati cijeli život. Daniela predloži Gavioti da se okani svoga ponosa i da ode Rodrigu. Gaviota odlazi na aerodrom zaustaviti Rodriga. Najprije se svađaju, a zatim kažu jedno drugome da se vole i poljube se. Gaviota pita Rodriga mora li dati otkaz kako bi bila s njim. On odgovori da je ne želi pritiskati, ali prizna da mu nije drago što je stalno sa Santovenom jer je poznato da on umire od ljubavi za njom. Rodrigo promijeni avionsku kartu za karte u San Luis Potosi i povede Gaviotu. Sofia se iznenadi kada gđa Jose kaže da je Franciscova majka.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.