poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko
Redatelj: Miguel Córcega

EPIZODA: 154

SADRžAJ

Gaviota odlazi u restoran u kojem su Rodrigo i Erika. Prilazi stolu i prepozna Eriku. Kaže joj ironično da njezina metoda odlaska s pacijentima na vikend daje lijepe rezultate jer je uspjela izliječiti Rodriga. A Rodrigu kaže da bi trebao podići spomenik psihologinji. Aaron kaže Gavioti da će se boriti da dobije imanje jer nemaju pravo na njega iako se djed htio imanjem zahvaliti njezinoj mami na uslugama. Gaviota ga pljusne i kaže mu da to imanje nikad neće biti njegovo. Clarita kaže gđi Jose da Isadorin sin nije Rodrigov sin nego Panchitov. To jest, to dijete njezin je unuk. Alonso Santovena zlovoljno kaže Gavioti da čeka njezin odgovor pristaje li otići s njime u London. Gaviota kaže da pristaje jer je njezina veza s Rodrigom završena zauvijek. Minerva pokaže Aaronu ultrazvuk i kaže mu da je trudna i da čeka sina. Rodrigo kaže Eriki da je posebna i da bi se svaki muškarac mogao zaljubiti u nju, ali on i dalje voli Gaviotu.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.