poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko
Redatelj: Miguel Córcega

EPIZODA: 153

SADRžAJ

Erika kaže Rodrigu da nikada nije spominjao da se Gaviota zapravo zove Mariana Franco. Rodrigo je uvjerava da se ne kani vratiti Gavioti, inače je ne bi pozvao sa sobom na put. Rodrigo kaže odvjetniku Vidiegarayu da će zatvoriti sva vrata Isadori kako bi mogli pregovarati o skrbi nad djetetom jer iako to nije njegova krv, on to dijete voli. Videgaray mu kaže da će rastava biti brza i da se Isadora neće moći boriti ni za što. Daniela kaže Gavioti da joj je Rodrigo zabranio da išta govori i da se nada da će biti diskretna jer se doznalo da je otac Isadorina djeteta Sofijin muž. Kaže joj i da će Rodrigo započeti novi život. Gaviota je pita je li psihologinja zgodna. Daniela potvrdi da njihov odnos nije samo odnos pacijenta i psihologinje. Daniela kaže Sofiji da je Gaviota i dalje zaljubljena u Rodriga.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.