poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko
Redatelj: Miguel Córcega

EPIZODA: 152

SADRžAJ

Sofia i Rodrigo se iznenade kada im Isadora kaže da je Francisco djetetov otac. Francisco pokuša zanijekati očinstvo. Sofia kaže Franciscu da nikad više neće ući u njezinu kuću. Isadora kaže Rodrigu da ga je voljela i da nikada nisu imali djece jer je on nikada nije doživio kao ženu nego je stalno mislio na Gaviotu. Rodrigo joj kaže neka ne glumi žrtvu jer je prihvatila uvjete njihovog braka. Sofia udari Isadoru, a Rodrigo Francisca. Policija prijeti da će odvesti Ricardita u dom ako se ne dogovore. Rodrigo pristane da Isadora uzme dijete, ali zaprijeti joj neka ne pokušava odvesti dijete iz zemlje. Rodrigo traži Eriku kako bi joj rekao da voli sina, ali da ga ne može zadržati. Erika i Rodrigo se konačno poljube, ali ih prekine Danielin poziv. Rodrigo se ispriča Eriki i kaže joj da poljubac neće utjecati na njihovo prijateljstvo. Erika mu kaže da prolazi kroz teško razdoblje i da nije spremna ni za kakvu vezu. Isadora kaže Franciscu da moraju biti štedljiviji.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.