poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko

EPIZODA: 146

SADRžAJ

Kada dozna da njezine snahe ne kane doći na odavanje počasti g. Amadoru Montalvu, gđa Pilar im kaže da ih onda neće više smatrati članicama njezine obitelji. James kaže Sofiji da je na Franciscovom telefonskom računu našao nekoliko poziva prema Rodrigovom stanu. Fedra kaže Minervi i Isadori da će morati otići na odavanje počasti g. Amadoru zbog gđe Pilar. Dogovore se da će nekako iživcirati Marianu i ona će tako dobiti otkaz iz Vijeća. Rodrigo dolazi u Vijeće vrlo smiren. Alonso kaže Gavioti da mu se čini da se Rodrigo promijenio. Rodrigo kaže Danieli da je vidio Gaviotu sa Santovenom i da je ljepša nego ikada. Sofia zatekne Isadoru i Francisca dok razgovaraju. Isadora joj kaže da joj se Francisco htio pojadati i da mu je ona dala nekoliko savjeta. Lažljivi Francisco potvrdi cijelu priču. Sofia kaže Isadori da su već riješili problem i da joj nisu trebali kriti da se sastaju. Rodrigo se oprosti od Gaviote i savjetuje joj da se pripazi Minerve, Fedre i Isadore jer su previše popile.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.