Ocjena korisnika: 10/10

EPIZODA: 147

SADRžAJ

Minerva, Fedra i Isadora ne propuštaju priliku da izazovu Gaviotu. Isadora se iznenadi kada je Gaviota pita je li rekla obitelji da joj je tata bankrotirao, da ga je Rodrigo izvukao iz zatvora i bio mu jamac. Bruno traži da mu sve to pojasne. Isadora odgovori da su to Gaviotine laži. Gaviota vidi Minervu kako ulazi u WC, slijedi je i udari. Minerva se vrati u salon sva raščupana i optuži Gaviotu da ju je udarila. Gaviota kaže Danieli da je sigurno previše popila i pala. Daniela kaže Bruni da je Gaviota cijelo vrijeme bila s njom i s Elvisom. Gaviota pita Danielu postoji li nešto između Rodriga i psihologinje. Daniela odgovori da je se ne bi trebao ticati Rodrigo jer je ionako ona tražila da je on pusti na miru. Kaže joj neka njega izravno pita o njegovu životu, a ne nju. Isadora je ljutita jer je Gaviota progovorila o dugu njezina oca. Rodrigo pita Danielu je li istina da je Gaviota udarila Minervu. Ona odgovori da jest. Kaže mu i da se Gaviota raspitivala o njemu. Rodrigo joj kratko odgovori da ne želi više čuti za nju.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.